Uređenje potkrovlja za maksimalan komfor

Uređenje potkrovlja za maksimalan komfor

Zašto vam je potreban krovni prozor?

Instaliranje krovnih prozora idealan je način da poboljšate svoje potkrovlje. Upravo su krovni prozori ti koji čine da mračni tavan postane funkcionalan prostor za život ili pak prostor da se posvetite hobijima. Uređenje potkrovlja za maksimalan komfor pružiće vam novu sobu koju po svojim željama možete da uredite.

Nema ništa bolje do sunčevih zraka u zatvorenom prostoru! Pravilan raspored, optimalna površina stakla prozora doprineće da svetlo dođe do svakog kutka potkrovlja. Prirodna svetlost najmanje opterećuje naše oči, te ga treba što više koristiti. Takođe, maksimalno korišćenje dnevnog svetla doprinosi i smanjenju korišćenja električne energije za osvetljavanje. Osim svetlosti, kvalitetni prozori omogućavaju i ravnomerno provetravanje prostora. Sa prozorima koji imaju mehanizam otvaranja na sredini, na lak i bezbedan način možete provetriti sobe ispod krova. Osim dotoka svežeg vazduha, provetravanje pomaže i održavanju dobre mikroklime potkrovlja.

Ponuda Tondach krovnih prozora je raznolika. Možete izabrati različiti model i dimenzije koje će se najbolje uklopiti sa vašim krovom i dati najbolje osvetljenje prostoru ispod kosina. S obzirom da se naši krovni prozori mogu ugraditi na različite kosine, postavljanje je jednostavno na sve vrste kosih krovova. Kompletnu ponudu možete pogledati OVDE. Pored osnovne ponude krovnih prozora, na našoj internet stranici možete pronaći i dodatne elemente, spoljašnje tende i unutrašnje zastore. Ponudu za sve ove elemente potražite OVDE.

Krovni prozor sa vunenom izolacijom
Sa uređenim potkrovljem obezbeđujete veću vrednost celog objekta!

Dodatni benefit krovnih prozora koji nije očigledan na prvi pogled

Kada razmišljamo o porodičnoj kući, razmišljamo i o maksimiziranju postojećeg prostora. Sa krovnim prozorima obezbeđujete da još jedna etaža dobije funkcionalnost, to jest, da se može iskoristiti za život. Ceo prostor ispod krova sa prozorima oživljava. Jedna porodična kuća vrlo brzo dobija dodatnu prostoriju koju možete iskoristiti na različite načine. Bilo da povećavate upotrebnu kvadraturu kuće za sebe i vaše članove doma, bilo da želite da prodate nekretninu – sa funkcionalnim potkrovljem povećavate vrednost kuće. Na ovaj način obezbeđujete svojoj porodici dodatni komfor ili pak povećavate zaradu u slučaju prodaje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *