Komarnici za krovne prozore pružaju miran san

Komarnici za krovne prozore pružaju miran san

Mreže protiv insekata drže nezvane goste van potkrovlja

Mreže protiv insekata za krovne prozore čine život pod krovom pravim zadovoljstvom čak i leti. Jer sa komarnikom za krovne prozore može doći leto – a muve, moljci, komarci i drugi neželjeni gosti moraju da ostanu napolju. Sa Tondach mrežom za zaštitu od insekata, sada možete u potpunosti uživati u najboljem periodu godine. To je upravo zato što vaša mreža protiv insekata čini krovni prozor nepremostivom preprekom za sve insekte koji bruje i zuje. Sada, takođe, možete držati svoje prozore otvorene uveče sa upaljenim svetlima ili čak odškrinute tokom cele noći. Na ovaj način možete neometano uživati u letu pod krovom čak i noću jer komarnici za krovne prozore pružaju miran san.

Komarnik za krovni prozor
Tondach Komarnik za krovni prozor

Komarnici za prozore na krovnim kosinama

Krovni nagibi sa nekoliko prozora čine život na poslednjem spratu jedinstvenim. Sa mrežom za insekte, vaši krovni prozori sada garantuju nesmetan noćni odmor i leto bez peckanja i svraba. Inovativna Tondach mreža protiv insekata prekriva vaše krovne prozore bez ostavljanja najmanjih praznina i propušta svetlost i vazduh tako da uvek postoji prijatna klima u prostoriji. Tondach roletna protiv insekata je posebno pogodna za na krovnim prozorima. Zaštita od insekata ostaje pričvršćena za roletne tako da je funkcija mreže protiv insekata za vaš krovni prozor spremna za upotrebu u svakom trenutku.

Visokokvalitetne mreže protiv insekata Tondach

Kao što znate, komarci, pauci, muve, moljci i drugi insekti mogu da iskoriste čak i najsitnije prolaze i pukotine da uđe u vašu kuću. Da bi se sprečilo ovo neželjeno stanje, sve Tondach roletne protiv insekata za krovne prozore se bore i protiv ovoga. Štaviše, mreža protiv insekata je čvrsto uvučena u šine tako da ostaje stabilna i sigurna. Na ovaj način vas neće probuditi uznemirujući zvukovi i ujedi noću. Inovativna funkcija mekog podizanja takođe garantuje posebno meko i kontrolisano izvlačenje i uvlačenje mreže protiv insekata za vaše krovne prozore. Zaštita od insekata se brzo i sigurno fiksira i ugrađuje. Karakteristike, dostupne dimenzije i ostale karakteristike možete pogledati OVDE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *