Više prozora u vašem potkrovlju

Više prozora u vašem potkrovlju

Dodavanje nekoliko krovnih prozora je najbrži način da vidno poboljšate osećaj otvorenosti u svom domu. Sa Tondach krovnim prozorima možete dodatno otvoriti vaše mesto pod krovom i tako zaista personalizovali svoj prostor. Postoji rešenje za svaku potrebu, bilo da je u pitanju jedno kombinovano postavljanje jednog krovnog prozora pored drugog, ili je pak uspravno postavljanje takoreći jednog prozora na drugi rešenje koje tražite. Sa kombinovanim opšavima za krovne prozore ne postoje granice. Vi birate koji broj i na koji način ćete slagati prozore na krovu.  Za još više dnevne svetlosti i fantastičan pogled koji seže čitavom kosinom potkrovlja! Koju god kombinaciju imate na umu, svoje snove možete pretvoriti u stvarnost.

Vertikalno postavljanje prozora

Za uske prostorije, kao što je prostor iznad stepenica, Tonach nudi rešenje. Kombinovani opšavi koji na jednostavan i efektivan način povezuju dva prozora uspravno tu su da ponude rešenje slaganja u kolonu. Na taj način uske prostorije i hodnici tik ispod krova dobiće prekopotrebnu prirodnu svetlost.

Krovni prozori Tondach kolaž

Velika potkrovlja traže i veću osvetljenost

Da li želite da i vaše potkrovlje ima impresivan pogled? Efektivan i praktičan način da to postignete jeste da krovne prozore rasporedite u dva reda i to u zbijenoj formi. Ako četiri ili više prozora postavite tako da čine jednu celinu, dobićete ne samo više svetlosti u prostorijama ispod krova, već i vizualno povećanje samog potkrovlja. Sada kada ste se odlučili za  postavljanja većeg broja prozora, sobu možete organizovati tako da služi različitim namenama. Odličan prostor za dnevne aktivnosti, a namena im može biti i kancelarijska. Takođe, svi Tondach prozori su spremni za dodavanje spoljašnjih tendi i roletni kao i unutrašnjih zastora. Zato ne morate da brinete o temperaturi ili pak prekomernom svetlu u ranim jutarnjim satima. Dodavanjem četiri krovna prozora stvara se prirodni centralno mesto potkrovlja i doprinosi se optimalnom protoku vazduha i osećaju otvorenosti. Opšave kao i set toplotne i hidro izolacije možete pronaći na linku OVDE

Izbor je na vama

Sada kada smo vam predočili sve benefite postavljanja niza prozora i kombinovanih opšava koji to omogućavaju – na vama je da se odlučite za broj i raspored koji vam najviše odgovara. Za svaki plan i raspored potkrovlja postoji rešenje koje će se najbolje uklopiti. Kombinovani opšavi istovremeno daju mogućnost postavljanja krovnih prozora u redove i kolone, a sa druge strane daju maksimalnu zaštitu od padavina i vetra. Posebnu čar potkrovljima sa gusto raspoređenim prozorima i svetlarnicima daje osećaj otvorenosti i kontakta sa prirodom i sunčevim svetlom.

Članke o uređenju i održavanju potkrovlja pročitajte OVDE. Pratite nas i na društvenim mrežama za više saveta, ideja i noviteta!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *