PVC krovni prozori

Uverite se u kvalitet nove serije krovnih prozora iz Tondach asortimana! PVC krovni prozori odgovaraju na sve zahteve energetski efikasne gradnje, ne narušavaju estetski sklad prostora i imaju dugačak upotrebni vek.

Tondach PVC prozori se proizvode od visokokvalitetnog PVC-a koji je ojačan aluminijumskim oblogama. Svi naši krovni prozori su napravljeni sa maksimalnom zaštitom na umu. Te zato, nova serija poseduje ojačane višekomorne PVC profile koji su svrstani u A klasu – najvišu prema standardu EN 12608.

Pogledajte detaljnije karakteristike PVC prozora:

Prednosti Tondach PVC krovnih prozora

Razloga je mnogo, a mi Vas ovde upoznajemo sa najbitnijima!

Energetska efikasnost


PVC je nizak provodnik toplote što znači da će formirati zatvoreni vazdušni sistem, minimalizujući gubitak toplote. Materijal je durabilan i ima minornu potrebu za održavanjem. PVC može da traje decenijama bez ikakvih znakova vremenskih uticaja. Takođe, dvoslojno termoizolacijsko staklo Tondach krovnih prozora povećava ukupnu energetsku efikasnost.

 

Antiprovalna svojstva


PVC prozori imaju čitav niz prednosti, a mi ćemo navesti one najbitnije. Poznati po svojoj sigurnosti, sa čvrstim okvirom i dvostrukim staklom, poseduju sistem sa povećanom zaštitom od provale.

 

Proizvod na strani ekologije


Da li ste znali da je 47% PVC prozora izrađeno od recikliranih materijala? Na ovaj način je imperativ odgovornog korišćenja sirovina zadovoljen. Takođe, sam prozor ima dug upotrebni vek, a zatim ga je moguće ponovo reciklirati.

Zdrava mikroklima u potkrovlju


PVC okviri prozora su bolji izbor za prostorije sa povećanom koncentracijom vlage. Kuhinje i kupatila u potkrovlju mogu imati još više problema sa kondenzom upravo zbog kosina krova i manje kvadrature prostora. Kako bi predupredili zadržavanje vlage u ovim prostorijama, najbolje je da ugradite PVC krovne prozore. Takođe, svi naši PVC modeli poseduju i automatsku ventilaciju koja ide čak do do 49 m³/h i tim još više poboljšava cirkulaciju svežeg vazduha!

Kao i kod ostalih Tondach krovnih prozora, i ovde su vam zagarantovani:

  • 10 godina garancije na Tondach krovni prozor
  • 20 godina garancije na staklo Tondach krovnog prozora
  • Besplatna konsulatija našeh stručnog tehničkog tima pri ugrađivanju

Pogledajte našu ponudu PVC krovnih prozora:

Različite dimenzije PVC krovnih prozora omogućavaju njihovu montažu kako u manjim, tako i u većim prostorijama. Ako planirate pretvoriti svoj tavan ili potkrovlje u udoban stambeni prostor, ovi prozori su savršeni izbor za tu priliku.

PVC krovni prozor je specijalno konstruisan i dizajniran za upotrebu u prostorijama sa povećanom vlažnošću, posebno za područja koja su sklonija zadržavanju vlage tokom dužeg perioda. Ovaj tip prozora posebno je pogodan za prostorije kao što su kupatila, vešeraji, kuhinje i izrađuje se sa određenom namenom.

Pošaljite nam upit za ponudu!

Brzo i jednostavno dođite do odgovarajuće ponude.

    Ja sam: